Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een back-up van mijn Windows computer?

Je kunt via onze website heel eenvoudig online backup ruimte aanvragen. Na je aanvraag ontvang je een e-mail met een handleiding. In deze handleiding staat stap voor stap beschreven hoe je het back-up programma installeert en je eerste back-up maakt. Kom je er niet uit? Stuur dan een berichtje naar onze helpdesk, ze helpen je graag!

Hoe maak ik een back-up van mijn Synology NAS?

We hebben veel ervaring met het verzorgen van back-ups voor Synology NAS. Wij adviseren gebruik te maken van Hyper Backup. Dit Synology packaged is in de meeste gevallen de beste toepassing voor het maken van back-ups van je Synology NAS. Gebruik je liever Snapshot Replication of rSync, ook dat is geen probleem.

Ik heb veel meer data nodig dan dat jullie aanbieden, wat nu?

Op onze website bieden we 4 standaard abonnementen aan tussen de 10GB en 1TB. Naast deze standaard abonnementen zijn we gespecialiseerd in maatwerk. Heb je veel meer ruimte nodig, een heel specifiek back-up protocol of andere wensen? Stuur onze technische afdeling een e-mail via ons contactformulier en we denken graag met je mee!

Zijn mijn bestanden wel veilig?

Ja zeker. Je bestanden worden opgeslagen op een zwaar beveiligde server in een Nederlands datacenter en vallen daarmee onder de Nederlandse wetgeving. Dit datacenter voldoet aan alle eisen. Denk daarbij aan vingerafdruk scanners, camerabeveliging etc. Daarnaast is de server encrypted en zeer goed beveiligd. Ook de verbinding tussen de server en de computer, server of NAS is beveilig. Heb je vragen over de veiligheid van je bestanden? Voel je vrij om het ons te vragen via ons contactformulier.

Ik wil mijn back-up niet in de cloud, zijn er andere opties?

Ondanks ons advies om gebruik te maken van onze cloud oplossing zijn er ook andere manieren om toch goed en veilig back-ups te maken. We adviseren graag over de verschillende mogelijkheden. Denk daarbij aan een lokale back-up en een off-site back-up. Maar ook het plaatsen van eigen back-up apparatuur in ons datacenter behoort te de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden van OnlineBackupRuimte.nl? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

OnlineBackupRuimte.nl

info@onlinebackupruimte.nl

KvK: 69469938